Планування

Молитви про зачаття дитини: коли залишається тільки надія

Pin
Send
Share
Send

Коли довгоочікувана вагітність все ніяк не настає, багато жінок згадують про те, що є молитва про зачаття дитини. На жаль, одного лише бажання жінки народити малюка часто буває недостатньо. Хронічні захворювання репродуктивної системи, попередні аборти, шкідливі звички і неправильний спосіб життя - все це часто зменшують ймовірність легко і без зусиль завагітніти.

Православні віруючі говорять про те, що крім медикаментозного лікування, сила молитви Святої Матрони або іншим святих угодників про зачаття дитини має дуже велике значення. А може і правда часом необхідно прибрати свій скептицизм в сторону і просто повірити в диво?

Як правильно молитися про зачаття дитини?

Рідкісного людини відчай не призводить до пошуків будь-яких можливих шляхів вирішення проблеми. Коли дорогі аналізи і лікування не приносять результату, а вагітність все не настає, то жінки і члени її сім'ї нерідко звертаються з молитвою до Бога про зачаття здорової дитини, сподіваючись на те, що це допоможе знайти бажане. Як стверджують православні віруючі, сила слів, вимовлених з щирою вірою і смиренням, приносить великі плоди.Найчастіше людський розум не може пояснити, як це відбувається.

Читаючи молитви про зачаття і благополучному народженні здорової дитини, не потрібно припиняти лікування традиційною медициною.

Немає суттєвої різниці, де і як людина буде молитися. Це можна робити і в храмі, і вдома. При зверненні до Бога слід заспокоїтися, усамітнитися, відключити телевізор та інші предмети, які можуть відволікати вас від молитви. Вважається, що вимовляючи її слова, необхідно вірити всім серцем і представляти відбулася вагітність.

Які молитви існують?

Звертатися з благаннями при безплідді та інших проблемах, пов'язаних з неможливістю виносити і народити малюка, можна до багатьох Святим. Вважається, що молитва перед зачаттям дитини, звернена до угодника, має велику силу, так як Божі праведники небесні заступаються перед Господом про просячому людині.

молитва Богородиці

Богородиця є зразком жіночого і материнського досконалості. Саме її Всевишній вибрав для того, щоб вона виносила і народила Ісуса Христа. Саме вона, як ніхто інший, здатна зрозуміти скорботу жінки, у якої не виходить завагітніти.Багато хто вірить, що молитва Богородиці про зачаття дитини дозволяє статися диву життя і врятувати немовля в утробі у матері.

Читати молебень пресвятої Богородиці слід, схиляючись перед іконою "Скоропослушниця".

"Про Пресвята Діва, Матір Господа нашого Ісуса Христа, заступниця всіх грішних Верников просять! Поглянь із висоти твого небесного трону, зверни свій погляд на мене непотребную, що стоїть перед твоєю іконою. Почуй благання мою смиренну, так принесеш її до Господа Всевишнього. Умоли сина Свого єдиного, щоб опустив він очі на мене, грішну! нехай осяє він душу грішну світочем благодаті небесної, та очистить він розум мій від тягот мирських та турбот непотрібних. Хай вибачить все вчинені справи злі, та вбереже мене від муки вічної і не позбавить небесного царс вія Свого!

Благославение Богородиця! Вподобав Ти нарещіся в образі Своєму, так веліла прібегаті до Тебе з будь-якої благанням та просьбою. На Тебе, Господи, все моє пристановище, та вся надія моя. Під твій Покров тікаю, так уявляю себе під заступництво Твоє навіки. Вихваляю та дякую Господу нашого, же одаровал мене щастям супружествованія.Молю Тебе, Матір Господа нашого Ісуса Христа, та хай Всевишній пошле мені так моєму чоловікові чадо. Нехай дарує мені Він плід лона мого. Переміни скорботу в душі моїй, так пошли мені радість материнства. Восславляла Тебе в усі дні життя мого! Амінь ".

Молитва Матрони Московської

Коли не виходить завагітніти, багато віруючих радять звертатися з благаннями до Матронушки Московської і просити її про зачаття дитини. З дитячих років вона володіла даром бачити гріхи людей і зцілювати їх недуги. І до цього дня, коли жінки, які страждають на безпліддя, звертаються в молитві до Святої Матрони, відбувається зцілення.

Якщо є така можливість, то краще піти в храм, що знаходиться під заступництвом цієї святої, наприклад, в Москві, і перед її образом поставити свічку і прочитати молитовні слова про дарування дитини.

"Блаженна мати Матрона! До предстательству твому вдаємося і слізно молимо Тебе. Свій молитву щиро рабів грішних Господніх перед троном Творця нашого Всевишнього. Поправді ж Слово Боже: просите та дано буде вам. Почуй зітхання наші і донеси до престолу Небесного, бо багато може перед Богом молитва праведника Його.Так почує Владико прохання наші, так змилостивиться, щоб послав нам дитя довгоочікуване, та поселить плід в утробі материнському. Воістину, як послав Господь потомство Авраама і Сарри, Єлизаветі і Захарії, Ганні та Іоахіму, так пішли і нам. Учинить се Господь по милості Своїй та людинолюбства безмежного. Хай буде так на віки віків. Амінь ".

Молитва Матрони про зачаття дитини повинна читатися з повною вірою і надією на силу Святої заступниці.

Молитва Миколі Чудотворцю

Молитви про зачаття і появі в сім'ї здорову дитину підносять не тільки Матрони. Святий Миколай також є заступником сімей, матерів і малих дітей. Йому радять підносити благання, якщо не вдається тривалий час завагітніти.

Текст молитви про зачаття дитини, якого читають перед іконою Святого Миколая Чудотворця:

"О, святий Миколу Чудотворець! Улюблений угодник Господній! Заступниче наш перед Отцем Небесним так в скорботах наших земних помічнику! Почуй благання мою слабку, так сильно звеличений! Е Всевишньому! Умоли Господа Бога нашого звернути свій Царський погляд на рабу свою грішну, дарувати прощення всіх гріхів моїх, та діянь злих.Велико згрішила я від моєї юності, в житії моєму словами, справами, та помислами і почуттями. Помози мені окаянної, умоли Творця нашого Небесного, всіх тварі земних Созидателя, нехай почує він свою молитву. У всі дні життя мого славлю Господа нашого Всевишнього: Отця і Сина і Святого Духа, так милостиве твоє представництво нині, і повсякчас на віки вічні. Амінь ".

Молитва Святому Луці

Якщо не вдається завагітніти, то не варто впадати у відчай. Виконуючи призначення лікарів, можна підкріпити свої старання молитвою Матрони Московської, Богородице і Святому Луці про дарування дива зачаття дитини.

Перед образом Святого Угодника ставлять свічку і читають слова молитви:

"Возлюбленец Господній, чудотворний Лука, заступився за двома перед Творцем нашим Небесним! Піднесений сильно! Свою молитву на трон Господа нашого Всевишнього. Нехай надасть Він мені щастя зачаття. Як велика сила твоя, так необхідно мені благословення Господнє! Амінь".

Молитву Святому Луці про дарування зачаття дитини можна читати і вдома. Для цього необхідно запалити дев'ять свічок, набрати ємність зі Святою водою. Промовляючи слова молитви, погладжують себе по животу і представляють, немов вагітність вже наступила.Після прочитання потрібно перехреститися і випити води.

Молитва Петру і Февронії

Святі Петро і Февронія є символ любові і вірності. Вони служать взірцем подружніх відносин і є заступниками сімей. Багато хто вірить, що молитва про зачаття дитини, яку казали Петру і Февронії, дозволяє не тільки зародитися нове життя, але і зміцнює сімейні узи.

"Святі Угодники Господні, княже Петре і княгиня Февронія! Вдаюся до Вас, грішний, і з плачем молю про милість Вашої благодатної! Помолився мої про (необхідно назвати імена подружжя), та просив просити від царя Всевишнього послати нам благодаті разния: віру праву, надію благу, любов щиру, благочестя непохитне, та в справах добрих успіх. Чи не погорджувати молитви моєї, так сильно звеличений! її перед Трон небесний Господа нашого Ісуса Христа. Так, підіймали безмірне людинолюбство Отця і Сина і Святого Духа в усі віки віків. Амінь ".

Промовляючи молитву не тільки Матрони Московської, а й Святим Петру та Февронії про зачаття дитини необхідно подумки представляти відбулася вагітність або майбутнього малюка.

Чому зачаття не відбувається?

Багато хто вважає, що діти приходять на світ саме тоді, коли чоловік і жінка дійсно готові їх прийняти. Часом трапляється так, що за медичними висновками абсолютно здорова жінка не може завагітніти, виносити чи народити малюка. Психологи радять майбутньої матері в такому випадку поглянути з боку на своє життя і подумати, а чи дійсно вона пристрасно бажає появи дітей в сім'ї? Чи немає чогось або когось, що забирає її час, не дозволяє психологічно підготуватися до зародження нового життя?

Нерідко жінка просто не хоче сама собі зізнаватися в тому, що боїться зміни звичного способу життя, не хоче втратити високооплачувану і перспективну роботу, або бажання мати дітей є переважно не її особистим, а кого-то з членів сім'ї. Багато людей вірять в те, що звернення до Бога з молитвою про зачаття і благополучному народженні дитини допоможе, в першу чергу, розпізнати свої справжні бажання і помисли, а також наблизить чудо, якщо так і повинно статися. Однак якщо у жінки виявлено якісь хвороби, через яких вона не може виносити і народити малюка, то не можна відмовлятися від медичного лікування і сподіватися тільки на молитви.

Мріючи про народження малюка, але знову і знову стикаючись з невдачами, жінка може вдаватися до різних способів. Православні священики стверджують, що молитва, що читається перед зачаттям дитини дійсно віруючою людиною, здатна допомогти статися диву зародження нового життя. Однак якщо людина не вірить в Бога, то сподіватися на молитву як на чарівний метод виконання бажань не тільки безглуздо, але і гріховно.

Автор: Віолета Кудрявцева,
спеціально для Mama66.ru

Корисне відео з молитвою про зачаття дитини

Pin
Send
Share
Send